Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
20 425 9222
Ön itt jár: > >

Garancia

Elállási jog / visszaszolgáltatási garancia

Az értékesítő a szerződéstől indoklás nélkül elállhat, amennyiben a megrendelő az igazoló email elküldését követő 8 munkanapon belül nem egyenlíti ki a vételárat. Ez alól az egyéni, személyes egyeztetés képez csak kivételt - pl. a megrendelőnek megfelelő, 8 napnál későbbi átutalás vagy személyes átvétel esetében.

Megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a 
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Garancia

 

Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termék meghibásodik, elszakad, azt díjtalanul megjavítjuk. Az esetleges szállítási költség ez esetben Vevőt terheli.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra.